Tapas: baconlindade dadlar

Hade middag i lördags för jag fyllde år, och bjöd på bla. på baconlindade dadlar som en vän lärt mig.

Tapas: dadlar & bacon, enkelt!

Behövs:

  • 1 Ungssäker form
  • Dadlar beroende på hur många du vill ha
  • Baconskivor (lika många skivor som dadlarna)


Gör så här:

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Linda in varje dadel med 1 bacon skiva & lägg dem i en ungssäker form
  • Sätt in dem i ugnen när den är uppe i värme
Du måse själv hålla koll på hur länge de ska vara inne, beror helt på ugn till ugn, ta ut dem när baconet ser klart ut.

Hur enkelt som helst, testa själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0